четвъртък, 12 юли 2012 г.

Инфо брошура на НСБАЛХЗ

Вчера се случи нещо много хубаво - минахме през Хематология и се натъкнахме на информационна брошура за пациента, която се намира на входа и на масичката пред регистратурата. Това е първата новост, втората е раздаване на номерца на пациентите (взимат се от регистратурата срещу входа), за да се следи реда пред кабинетите. УРА! Тези от вас, които следят блога знаят, че бяхме предложили изготвянето на подобна брошура, както и номерирането на чакащите, и се радваме, че ръководството се е съобразило с нуждите на пациентите си за оптимизиране и улесняване на работния процес в болничното заведение. Искрено се надявам, че написаното ще е полезно, ще спести ненужното обикалянето на кабинети и ще е в помощ както на лекуващите се, така и на персонала в НСБАЛХЗ. Прилагам брошурата към поста, за да имате насочваща информация за локация, документация, права и задължения, талони, структура на болницата, лечение, прием и престой. Благодарим, НСБАЛХЗ, че ни чухте!









4 коментара:

  1. толкова съм горда с вас!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. :)))
    Поздравявам ви за инициативността! В тази болница има какво още много да се направи. Ако имате нужда от помощ, можете да разчитате на пълното ми съдействие.-
    mganova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря и на Вас! Помощ винаги е необходима, най-вече когато мълчанието и неповдигане на проблема водят доникъде. Ще Ви пиша на личния, ако изникнат нови идеи и възможности!

    ОтговорИзтриване