понеделник, 23 септември 2013 г.

Покана от Българското Сдружение Лимфом



Не съм писала от месеци, затова поканата, която отправя Пиринка, председателката на Българското Сдружение Лимфом, е достойна нова публикация в блога и искрено се надявам да достигне до повече хора, на които една такава среща би била полезна. Инициативата за срещата е прекрасен повод да се съберем повече хора - пациенти и подкрепи, водещи или преминали успешно през една и съща битка, за да обменим опит, съвети, впечатления и най-вече да се уверим, че не сме сами, че там някъде, някой ни протяга ръка. Ще ви очакваме:

Българско Сдружение Лимфом Ви кани на 28.09.2013 год. /събота/ от 13.00 часа в ресторант „Манастирска Магерница” в град София на среща-разговор-почерпка, на която ще бъде представена книгата „ХРАНЕНЕ ПРИ ПАЦИЕНТИ С ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ” /НАРЪЧНИК ЗА ПАЦИЕНТА И НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО/.

Надяваме се, че тя ще отговори на множество въпроси, които вълнуват пациентите в тази област и ще бъде безценен помощник на тях и техните близки по време на лечението. Ще се постараем да присъства и лекар, към който да отправяте въпросите си. Но най-ценното според нас е комуникацията помежду ни.

Елате да се видим, да обменим опит и преживявания, и да прекараме известно време в приятна обстановка сред близки, приятели и съмишленици.
Пиринка Петрова,
Председател на Българско Сдружение Лимфом

гр. София, бул. Черни връх 15 тел.: 02/866 47 00 e-mail: office@notarpetrova.coм 02/865 29 09 www.notarpetrova.com



  Update: 

Предоставям малко снимков материал от съботното ни събиране. Срещнахме се с много стари приятели и създадохме нови познанства. Обсъдихме храненето при пациенти с онкологични заболявания и си взехме книжката с съвети, предоставена от Българското Сдружение Лимфом и неговата председателка Пиринка Петрова, която организира срещата. Зададохме въпроси, намерихме отговори, а най-важното е, че бяхме всички заедно. Пожелавам си да се събираме дълги години, да сме здрави и с опита, който сме натрупали и трупаме, да имаме възможност да помагаме на новите попълнения в нашата група.





Пиринка Петрова



 PS Благодаря на Пиринка за снимковия материал :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар