петък, 21 септември 2012 г.

Ние в Новините на Нова

Приятели, тази вечер (21/09/12) по новините на Нова телевизия, ще излъчат част от интервюто, което взеха от мен и М. миналата събота по случай световния ден за борба с Лимфом. Ако не успеят да ни вместят в днешната емисия, ще го излъчат утре, отново от 19 часа.

Ето запис на интервюто:



 

След този репортаж направихме и втори, но този път за bTV, който можете да гледате тук:

9 коментара:

  1. Tatiana Karaivanova, shared with me your story, she also shared the video with me and it touched my heart. What a strong and courageous couple you are and its very heart warming to see the two of you fight this together. You are an inspiration to so many people. Keep up your fight.

    ОтговорИзтриване
  2. DGS, I appreciate you reaching out to me and posting this touching comment, it means a lot! Thank Tatiana as well, she's a great person, a strong one too. Everything that we've been through these days just brought us closer and only proved how powerful love and faith can be. Best wishes!

    ОтговорИзтриване
  3. Вашата история ми вдъхва кураж :) Месец Юни ме диагностицираха с класически ходжкинов лимфом със смесен целуларитет и ме стадираха като IIIA КС.От края на същия месец съм на химиотерапия - общо 8 курса АБВД(др.вторник приключвам 4-ти курс).Междинното рестадиране е обнадеждаващо.Предстои ми и дефинитивна ТГТ, за която сега проучвам(къде, при кой...).Като потърпевш разбирам през какво сте минали...страшно е положението в БГ(липсата на информация, остарялата материална база, липсата на лекарства, невъзможността да се извършва лечение навсякъде-аз съм от Бургас, но ходя на вливки в УМБАЛ Св.Георги в Пловдив, купувам си лекарствата от Истанбул...).Случайно попаднах на блога, а от тук и на сайта на Мартин.Адмирации за подробната информация, която сте изложили.И най-вече БРАВО за положителните резултати :)Няма невъзможни неща, когато има воля,сила и желание за борба, и хора като теб ...:)
    Искрено ваш, Кирил, 35 г. (kiril_andonov@mbox.contact.bg)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, Кирил!

    Много ти благодаря, че писа, благодаря ти и за милите думи към нас. Означават много! Явно на повечето места, извън хематологията в Дървеница, намирането на лекарства се оказва не дотам лесен процес. На нас също ни се наложи да си купи едно лекарство от Кипър, което не се внася в БГ, но казаха, че с него шансовете за успех се увеличават значително. Много ме учуди и това, че в Бургас няма къде да се лекуваш? Знам, че има хора, които се лекуват във Варна, не ти ли е по-близо от Пловдив?
    Поздравления за хубавите резултати от междинното стадиране, знам колко е важно да получиш новината, че лечението работи и вървиш в правилната посока. Скоро всичко ще е зад гърба ти, вярвам в това, ти само върви смело напред. Ако има нещо, с което можем да помогнем оттук - не се колебай да пишеш, насреща сме!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, знам че за момента сте приключили с този проблем и не ви се връща обратно към него, но за мен той сега започва. Гледах ви по телевизията точно когато си чаках резултатите от биопсията, и ми вдъхнахте надежда! Диагнозата днес, след 2 различни мнения е лимфом на ходжкин, нодуларна слероза, или нещо такова, втори стадий е но за сега не знаят дали е А или Б това предполагам ще се изясни скоро. Към момента се лекувам във ВМА, утре има онко съвет на който ще се реши при тях ли ще остана или ще ме пратят в Дървеница и евентуално назначаване на лекуващ лекар, в хематологията второто ми мнение беше от доц. Генова и ми се стори като доста добър човек но незнам дали тя може да е лекуващ лекар. Както и да е исках да споделя, но имам много въпроси, кажете дали е удобно да ви питам и по какъв начин, мейл или тук на блога, или във Facebook. моя мейл е kaloyan_tchernev@hotmail.com
    Поздрави, Калоян

    ОтговорИзтриване
  6. Все още не съм получил нищо на личния само да потвърдя: kaloyan_tchernev@hotmail.com
    Поздрави, Калоян

    ОтговорИзтриване
  7. Да, на този адрес писах, препратих го отново. Провери да не отива в спама. Моят мейл е: mushista@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  8. Получих и пробата ти, дано те достигне мейла ми този път. :)

    ОтговорИзтриване