четвъртък, 13 декември 2012 г.

Контролен скенер #1

На 27/11 минахме и контролен CT скенер на цялото тяло в Дървеница. Резултатие излязоха на следващия ден и показаха, цитирам: "трайна ремисия". Лимфът, който все още се напипваше под мищницата след края на лечението и ПЕТ скенера, вече не е подут и не боли. М. продължава да си пие Натанал-а, чувства се добре (пу-пу) и очите му греят, греят...Това е всичко, което искам. 

Наслаждаваме се на последните дни на есента, както се вижда от снимката, и сме сигурни, че тази година, за разлика от миналата година, Коледа ще е наистина щастлива и спокойна!


5 коментара:

  1. Много се радвам за Вас! С нетърпение чаках резултати от контролни Ви преглед и въпросният лимфен възел! Пожелавам Ви за напред само такива резултати да четете! Знам от личен опит през какво минавате и искрено се радвам за Вас!Дано и при нас се развиват добре нещата, лечението е дълго и изнервящо, но няма друг начин!
    Пожелавам Ви весели празници!
    Лили

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Лили! Вярвам, че и вашето лечение ще завърши с ремисия и всичко преживяно ще остане само лош спомен.
    Весели празници и нас вас, и благодаря много за подкрепата!

    ОтговорИзтриване
  3. Нека Новата Година бъде по-добра, нека ви донесе много здраве, спокойни дни и нощи, много радости и светлина в душите ! Продължавайте да мечтаете и да се обичате ! Нина Петкова

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Нина! Обещаваме да мечтаем и да се обичаме още дълги години! Бъдете здрава и Вие, и любимите Ви хора!

    ОтговорИзтриване