четвъртък, 10 май 2012 г.

Добрите новини

 

Oказа се, че хубавите новини също идват изневиделица, сварват ни неподготвени и реакцията ни е също така първична, както и при страха, но с повече външна изява (подскоци, песни, танци, блясък в очите, прегръдки и целувки). Щастието ми е пълно днес, скъпи мои, насочила съм се към 7-мото небе и нямам намерение да се връщам оттам, имам криле и животът е прекрасен! Получихме си резултатите от изследванията на скенера и новата биопсия на костния мозък. След 5-месечно лечение скенерът показа, че М. е чист от гърдите надолу, т.е. няма засегнати лимфи и няма разсейки в костния мозък, а за тези, които не са чели целият блог - почти всички лимфи по тялото бяха засегнати през декември и имахме разсейки в костен мозък. Дали е помогнала химиотерапията, дали е помогнала содата и Натулан, които пием, дали алоето, дали силния дух и стриктните диети, нямам представа, но продължаваме по план. Колкото и да се страхувам да се радвам, усмивката ми е от онези - най-големите и сълзите ми са от онези - щастливите. Живи сме и ще сме тук още много години. Вярвам!

31 коментара:

  1. Браво!!! Много се радвам за вас:))Мария

    ОтговорИзтриване
  2. Ехе, това е страхотна новина, развълнувахте и мен-много се радвам:)Очаквам следващата публикация да е:Хочкин е вече мит за нас!Излекувани сме!:)Сигурна съм и че това ще стане:)Поздрави и успех:)

    ОтговорИзтриване
  3. Когато реших да отворя блога, за да видя има ли нови публикации... усещах , че ще прочета точно това! Много се радвам за вас, страхотна новина. Пожелавам ви скоро да пишете в блога, вече от опита на преборили се напълно с болестта и само от желание да помагате на другите. Прегръдки, нека от тук нататък ви се случват само хубави неща и зло да ви забрави! Мариана :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, момичета! Благодаря за куража и вярата, които вдъхвате! Поздрави и прегръдки и нас вас, и дано все такива новини получаваме всички, които се борим!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей. Писах ти на личния. Имам нужда от малко инфрмация.

    ОтговорИзтриване
  6. Ох, толкова се радвам! чета блога от известно време покрай борба с друг вид рак и страдах заедно с вас. Само напред без него!
    Моля те само да кажеш содата с кленов сироп ли я пиете или просто разтворена във вода или мляко?
    Прегръдки :)
    Петя

    ОтговорИзтриване
  7. Петя, хиляди благодарности за хубавите пожелания! Содата я пием само с вода, М. предпочете така като започна преди 2-3 месеца и така продължава. Желая ви много здраве и смело напред по пътя без гадния рачо!
    Прегръдки и от мен! :)

    ОтговорИзтриване
  8. За PET/CT скенер ли става дума? Какво значи от гърдите надолу?

    ОтговорИзтриване
  9. PET скенер след пълния курс на химиотерапия ще има. Засега го гледат на CT скенер. Преди да започне лечението почти всички лимфи по тялото бяха засегнати - гърди, слабини, и т.н. В момента по-увеличените, но под 10 мм, са само в областта на шията и под мишниците.

    ОтговорИзтриване
  10. Големината няма значение, в над 79% от случаите остават уголемени особено в медиастинума при пълно излекуване. Добре би било да се направи междинен PET след 2 или 3 цикъл, за да се прогнозира дългосрочно. Разгледайте в гугъла HD15 interim PET за да разберете повече.

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря за информацията. Вие медицинско лице ли сте?

    ОтговорИзтриване
  12. Ще Ви напиша email, проверете го след малко.

    ОтговорИзтриване
  13. Мисля, че намерих линк към това, за което говорите, но да, нека го обсъдим в мейл.

    ОтговорИзтриване
  14. радвам ви се! съвсем случайно попаднах на вашия блог! Баща ми също живее с рак1 сега чакаме едни инжекции от Русия -Imunofan! ако имате лекар, на който вярвате-попитайте дали стават и за вас! моят еmail e: bogomila2005@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  15. Jivka, благодаря за информацията. Сега ще почета за тях и задължително ще се допитам до др. Хрисчев. Разбирам, че не са скъпи, ако се наложи да ги взимаме, ще се допитам до теб и ще ти пиша на личния. Прегръдки и желая здраве на цялото ви семейство!

    ОтговорИзтриване
  16. 4+ години след началото - going strong. Помислих си, че това ще ти даде вяра и кураж. Прегръдки.

    ОтговорИзтриване
  17. Спокойствието, хъсът и позитивизмът, които лъхат от всичко, написано от теб, винаги ми дават вяра. Много ти благодаря, за което! Прегръдки и от мен!

    ОтговорИзтриване
  18. Страхотни новини! Много се радваме! Продължавайте все така и все такива новини да споделяте! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  19. леле хубаво е да прочетеш нещо добро случващо се след бурята от лошотии Браво стискам ви палци продължавайте и никога не падайте духом браво ето такива хора трябва да управляват стараната ни Борбени с голямо Б Човеци като ПОДКРЕПАТА с голямо <3 Ч <3 желая Ви УСПЕХ :)))))))

    ОтговорИзтриване
  20. Eха! Благодаря за хубавите думи и дано все хубави новини да имаме! <3 :)

    ОтговорИзтриване
  21. Ракът ще си отиде от България ! Ще си отиде от света! Мислете в тази посока, сутрин и вечер...И това ще се случи, рано, или късно..вярвам, че ще е скоро ! Борете се и силно вярвайте, дори и когато е безнадеждно. Казвайте си:Аз съм здрав, моите близки са здрави, България е силна и магнетична страна...Ще успеем, не се предавайте.

    ОтговорИзтриване
  22. Моля ви, напишете как се приема содата? Благодаря !

    ОтговорИзтриване
  23. Содата - започна да я пие по мъничко в началото - 1/4 ч. лъжичка с 1 чаша вода в продължение на седмица, после 1/2 ч. л. с чаша вода за седмица и после по 1 ч.л. с чаша вода.

    ОтговорИзтриване
  24. Здравейте, и аз се интересувам за содата. По колко пъти на ден я пие? На гладно, до колкото зная. Разтваря се във водата ли и после се пие? Какво ще кажете за содата, разтворена в лимонов сок? Виждала съм и това като вариянт.
    Успех ви желая!

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте, М. в момента вече не пие сода, но когато я пиеше, беше преди хранене, 1/4 ч. лъжичка с 1 чаша вода в продължение на седмица, после 1/2 ч. л. с чаша вода за седмица и после по 1 ч.л. с чаша вода. Не съм чела за употребата й с лимонов сок и не бих могла да дам мнение. Благодаря за пожеланието! Желая Ви здраве!

    ОтговорИзтриване
  26. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ... КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: - два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ СОК ОТ 3 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ НА СОКО ИЗСТИСКВАЧКА НА ВСЯКО ПРАВЕНЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Стига с тоя мед и джинджифил...

      Меда храни рака защото е захароза и фруктоза!!!!

      Джинджифил само е по-добре.

      Изтриване