петък, 22 юни 2012 г.

Не питай старило, питай патило



И Нана да ни го каже! Много усмихната и позитивна, вече обратно в България, на кафе с Гала, разказва за преживяното до тук и за способността, придобита с рака, да изживяваш миговете пълноценно. От нейните уста, уверението, че имаме специалисти на световно ниво, звучи изпитано и проверено. Вярвам й, защото на мен не израелски, а американси доктори ми го казаха преди няколко месеца и не съжалявам, че предпочетохме да се доверим на българското, поне докато нещата продължат да се развиват в положителна посока.

Ето част от репортажа:

 "Телевизионната водеща Нана твърди, че е щастлива от болестта си. „Тази болест (рак на гърдата – ред. бел.) може да те изгради като индивид, да те развива, богатство на емоциите, съвсем различна призма на отношенията с детето и съпруга ти, емоционално по-наситен ставаш", каза тя в предаването на “На кафе”. Тя сподели още, че вече забелязва мъничките неща, които преди не са й правили впечатление.

Нана заяви, че онколозите в България са професионалисти на световно ниво и показа стъкълца, на които са й правени изследвания. По думите й те са измислени от български специалисти и носят цялата информация за болестта. „Всички хора, които идват от България, идват с перфектни документи!", казали й израелските лекари.

Нана показа и кадри, на които се е снимала, докато й прилагат лечението. Тя сподели, че от лекарството, които й вливат при химиотерапията, я болят костите. Чаровната водеща не страда, че е изгубила косата и веждите си.

„Разделяйте се с каквото си поискате в живота, само не и със самия него", бе категорична тя."

Интервюто с Нана можете да гледате на линка отдолу (Nova)

Няма коментари:

Публикуване на коментар