четвъртък, 30 август 2012 г.

Резултат - БЕЗ РАК

Аз, мили мои, съм емоционално изцедена. Думите в момента нямат силата да опишат какво се случва в душата и ума ми, затова ще оставя един сканиран документ да говори вместо мен:



ПП Забележката за ребрата е в следствие от падане преди месец, по време на игра на тенис на маса. :)
Подробности за самото изследване на ПЕТ скенер тук

18 коментара:

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!!!!!!!
    Много са хората, които са мислили позитивно и са се молели за Вас. Вие сте живия пример, че БОЛЕСТТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА !
    Желая на двама ви много късмет!
    Гинка Йорданова

    ОтговорИзтриване
  2. Казвах ли ти, а?

    Много, много, много се радвам за вас. Поздравления и бързо възстановяване на силите на Мартин. А за теб, дишай спокойно и виж колко красива есен ще дойде. Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, ама много съм щастлива за вас. Как да напише човек така, че да си проличи?!

    ОтговорИзтриване
  4. нямам думи...наистина съм щастлива!!!!!!!!!!Пфуууу,пак рева...

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, мили хора! Бъдете здраве и вие и любимите ви хора. Никой не заслужава да премине това изпитание. Darcy, усещам щастието ти, та ти си била на мое място и си получила същите новини преди време! Нека радостта продължи! Прегръщам ви! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Браво! Много се радвам за вас :) Знаех си, че новините ще са хубави :) От сърце ви пожелавам от тук нататък да имате само хубави моменти! Бъдете здрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотноооо! Мислите ми бяха към вас , макар да не се познаваме !Прегръщам Ви!Изживейте един пълноценен и щастлив живот!Обичайте се ! Господ си знае работата!Наистина съм щастлива за щастието което изживявате в момента :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте! С вас сме от самото начало след като прочетох за блога ви в бг мама. Сега сме с чужбина и нямах търпение да прочета щастливата новина. Поздравления, не знам как да опиша с думи радостта си от това. Бъдете винаги в ремисия и знайте, че има хора, които не познавате, но те се молят за вас! Прекрасна, прекрасна новина!

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления милички !!! Искрено се радвам и вълнувам.Бъдете благословени.
    П.Димитрова

    ОтговорИзтриване
  10. Много, много благодарим на всички за това, че ви имаше през тези безкрайни месеци! Всеки път, когато губехме почва под краката ни, някой от вас се включваше с коментар, който ни повдигаше отново и ни даваша увереност да продължим. Да ви се връщат добрините и позитивните мисли стократно! Бъдете здрави, обичайте и се наслаждавайте на живота! Прегръщам ви със сърцето ми!

    ОтговорИзтриване
  11. Поздравления, много много се радвам!!!! Радвайте се на времето пред вас, сигурна съм, че може да изживеете всеки един прекрасен момент, който ви предстои :-)
    Браво за информацията, която сте събрали и споделели с всички, невероятни сте...

    ОтговорИзтриване
  12. И аз нямам думи! Честито! Заслужено може да си отдъхнете! Поздравления за информацията, която предоставяте - шапка ви свалям!

    ОтговорИзтриване
  13. благодарим, благодарим, мили хора! Бъдете здрави!

    ОтговорИзтриване
  14. Страшно много се радвам за вас! Единственото, което искам да ви пожелая от тук нататък е Господ да ви пази от зло и болести, сигурна съм , че след всичко преживяно , тепърва ви предстои да изживеете най-хубавите си години от живота ви !!! Целувам ви!!!

    ОтговорИзтриване
  15. imam tazi bolest i se bora vece 4god.sega i as trqbva da hoda na tozi pet skener.strah me e ot rezultatite.mnogo seradvam ce nqkoi mi dade oste malko sila.blagodarq imnogo se radvam za vas.i nie go prezivqhme.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, съжалявам, че и на Вас се налага да минете по този път и силно се надявам, че ПЕТ скенера ще покаже ремисия този път. Бъдете силни и не спирайте да вярвате в успеха на битката, която водите!

      Изтриване