вторник, 13 март 2012 г.

Любовта лекува

Моите 2 любови

Love Heals (from Rent)

Like a breath of midnight air
Like a lighthouse, like a prayer.
Like the flicker and the flare, the sky reveals.
Like a walk along the shore that you've walked a thousand times before
Like the oceans roar.
Love heals.
There are those who shield their hearts
Those who quit before they start.
Who've frozen up the part of them that feels.
Don't freeze your heart
In the dark they've lost their sight
Like a ship without a star in the night, but hold on tight.

Love heals
When you feel like you can't go on
Love heals
Hold on to love, it'll keep you strong
Love heals
When you feel like you can't go on
Love heals
Hold on to love, and it will bring you home

Love heals when pain's too much to bear
When you reach out your hand, and only the wind is there.

When life's unfair
When things like us are not to be.

Love heals when you feel so small, like a grain of sand
Like nothing at all.

When you look out at the sea, that's where love will be
That's where you'll find me
You'll find me.

If you fear the storm ahead
As you lie, you lie awake in bed
And there's no one
No one
No one there to stroke your head
And your mind
Your mind
Your mind reels

If your face is salty wet, and you're drowning in regret, just....

Don't forget 
Love heals
When you feel like you cant go on
Love heals
Love, love is gonna carry you home
Love heals
When you feel like, when you feel like you can't go on
Love heals
Hold onto love and it will lead you home

6 коментара:

  1. Здравей, Подкрепа,
    Ще те нарека Победа, по-лесно ми е, сигурна съм, че ще победите!
    Имам Неходжкинов лимфом, ІІІ-ти КС, просто нямах в костния мозък, и след продължителна терапия всичко е наред, за сега! Още нямам 1 година от последното вливане. На всеки 2 месеца- контроли, в края на януари правих ПЕТ - за сега няма нищо.
    Аз съм на 54 години.Не съм вземала никакви добавки, консултирах се с имунулог по таваните на Александровска. Категорично ми каза да забравя за цитрусите, най-вече за грейпфрута,пък много ги обичам. Препоръча ми единствено червеното цвекло, но не го понасям, така че минах без него. За 6 месеца изядох около 1 и 1/2 кг орехи и може би около 0,5 кг червена боровинка.Не спрях да пуша, за съжаление. Спрях да плача, пресъхнаха ми очите. Накракто това е...
    Не знам как ти се чувстваш, знам аз как се чувствам, дълго време ще е така. Д-р Хрисчев не е от разговорливите, но не му се сърдя.
    От мен, кураж Победа, на твоето момче не му е лесно, както и да изглежда, но знай, че Ходжкин е с доста благоприятна прогноза.
    Много, много късмет на момчето ти.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, Галя!
    Много ти благодаря за куража, за съветите и историята, която споделяш с нас. Точно затова създадох този блог, за да можем да разменяме полезна информация и да знаем, че не сме сами в борбата. От сърце ти желая чисти контроли и още много здрави години!
    Сподели малко повече за цитрусите, защото ние ги хапваме, но ако е противопоказно няма проблем да спрем. В началото М. хапваше салати от червено цвекло, но май му дойде в повече и вече не иска да я види. Разбираемо.
    За др. Хрисчев си права, не дава по-подробна информация, освен, ако не зададем десетки въпроси. Притеснявам се, обаче, че мога да изпусна важните въпроси и никой никога да не ми отговори на тях. В негови ръце сме засега, освен да му се доверим, друго не ни остава...
    Прегръщам те и ти благодаря! Бъди здрава и се усмихвай, победителя си ти! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Zdravei liubima moq sestrichke!Otdelih tazi moq vecher za chetene na sluchai na hora s sindrom na Hodjkin i sled vseki procheten razkaz na liceto mi greivashe usmivka.Vsichki te sa se izlekuvali!!!Mnogo ot tqh sa bili v IV stadii i dnes sa napylno zdravi!Chuvstvam se izpylnena s sili i mnogo pozitivni misli.Ne govorq za vqra ,nito za nadejda -te pomagat kogato nqma svetlina,a tuk ima ,chuvstvam q i q vijdam!Useshtam q s cqloto si syrce i sym sigurna che M.shte se izlekuva mnogo skoro!Iskam da vi izpratq ot energiqta si,ot usmivkata si i tazi svetlina...Obicham te strashno mnogo i iskam da znaesh,che sym s teb,vsqka sekunda i vyv vsichko!Cunkam te i te gushkam!Mn skoro shte si praznuvame po pytq kym pobedata!:)))(Tvoqta malka sestra)

    ОтговорИзтриване
  4. A аз благодаря на малката ми сестричка, че отделя време да се занимава с нашите премеждия и по този начин за сетен път показва какъв страхотен приятел е! Аз също съм изпълнена с оптимизъм и съм вперила поглед в здравото бъдеще :). Обичта ти и положителната ти енергия ни докосват, независимо от разстоянието. Страхотна си, мила и чакам да те гушна скоро! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, мили хора! Пиша, за да Ви кажа че съм с Вас в борбата! Възхищавам се на хората, които намират достатъчно сила да застанат редом до болния и да му дават кураж! На мен ми се наложи в много ситуаци по този тежък пък да се справям без любимия човек, но явно това е бил моят урок!
    Подкрепям Ви и съм с Вас в сърцето и душата си! Харесвам борбените и упорити хора! Знам че има тежки моменти, в които си казваш "Не мога повече!"
    Но повярвайте - ВИНАГИ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! ВЯРАТА, ТЪРПЕНИЕТО И ЛЮБОВТА СА ТРИТЕ СТЪЛБА, КОИТО НИ ИЗДИГАТ ОТ ДЪНОТО, КОГАТО НИ Е НАЙ-ТРУДНО!
    И нещо много важно - ПРАВЕТЕ ВСИЧКО С УСМИВКА! Тя беше моето мото по време на цялото ми лечение, мото ми е и сега, когато живота ми даде моя втори шанс!
    ЩЕ ГО ИМАТЕ И ВИЕ - БОРЕТЕ СЕ ЗА МЕЧТИТЕ СИ!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей, прекрасен Анонимен!

    Много благодарности за написаното, добави още една усмивка от многото, с които вървим напред, особено след хубавите резултати дотук. Благодарение на теб и многото хора, които ми/ни даваха кураж през цялото време, намирахме сили да се изправяме срещу трудностите, болката и страха. Това, което сега мога да правя е връщам всички добрини обратно към тези, които се нуждаят от тях!

    Желая ти здраве, слънце и усмивки! Благодаря за подкрепата, означава много!

    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване